Chocolade bestellen


U kunt nu eenvoudig online chocolade bestellen via onze partners als Chocolats.nl, Chocoloco.nl en Chocowens.nl met ruime assortimenten chocolade en bonbons in alle soorten en maten. Deze chocolade webwinkels bieden stuk voor stuk veilige betaalmethodes aan zodat u met een gerust hart online kunt bestellen.
Chocolade bestellen, ruime keuze, veilig betalen en een snelle levering!
 • Chocolade bestellen via Chocolats.nl

  Chocolats.nl

  Chocolats.nl verkoopt een breed assortiment aan bonbons en chocolade. Alle producten worden met de hand gemaakt door misschien wel de beste chocolatier van Nederland en zonder kunstmatige toevoegingen. De bonbons zijn ook zeer geschikt om weg te geven als cadeau aan familie en vrienden.

  Naar chocolats.nl >>
 • Chocolade bestellen via Chocoloco.nl

  Chocoloco.nl

  Chocoloco.nl is dè chocolade-internet winkel van Nederland. Verras een geliefde, een relatie of wie dan ook met een waanzinnig leuke chocolade-puzzel, een chocoladeschilderij, een chocoladeletter, een chocolade hart of een ander chocolade cadeau. Alle producten gratis bedrukt met een logo, tekst of eigen foto.

  Naar Chocoloco.nl >>
 • Chocolade bestellen via Chocotelegram.nl

  Chocotelegram.nl

  Met chocolade blokjes, die voorzien zijn van een letter, leesteken, cijfer of symbool, kunt u een eigen tekst vormen. Afhankelijk van de tekst die u wilt weergeven in chocolade en het beschikbare budget kunt u uit de verschillende formaten een passend Chocotelegram kiezen. Verkrijgbaar van 3 blokjes tot max. 60 blokjes.

  Naar Chocotelegram.nl >>
 • Chocolade bestellen via Chocowens.nl

  Chocowens.nl

  Met een ChocoWens stuurt u binnen een eenvoudig een persoonlijke cholade wens naar een geliefde, kennis of relatie. Naast de 5 basis ChocoWensen kan er ook een ChocoWens op maat gemaakt worden! Het is zelfs mogelijk een logo aan een ChocoWens toe te voegen. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd.

  Naar Chocowens.nl >>

Notabene: Betaling en levering van de bestelde chocolade loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Sjopn.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor bestellingen die gemaakt worden via onze partners.