Cursus volgen via Sjopn.nl

Cursus volgen


Een cursus, studie of opleiding volgen is tegenwoordig erg eenvoudig en flexibel: via opleiders als LOI, NHA, NTI, Scheidegger en Studieplan kun je starten wanneer je wilt, je kunt studeren waar je wilt en er is deskundige begeleiding van docenten en mentoren. Bovendien zijn ze er voor alle niveaus; van interessante hobby en vrije tijd cursussen tot universitaire studies, van taalcursussen tot complete beroepsopleidingen.
Cursussen, opleidingen en studies voor iedereen!
 • Cursus volgen via LOI

  LOI

  LOI is met 100.000 studenten en cursisten per jaar marktleider op het gebied van afstandsonderwijs. LOI biedt ruim 500 opleidingen, van korte cursussen tot volledige opleidingen op HBO en universitair niveau. De onderscheidende factor is kwaliteit welke wordt bereikt door voorop te lopen in nieuwe onderwijsmethoden.

  Naar LOI >>
 • Cursus volgen via NHA

  NHA

  NHA opleidingen biedt de voordeligste thuis-studies aan van Nederland. Geïnteresseerden kunnen uit ruim 250 cursussen en opleidingen kiezen. Alle opleidingen zijn perfect te combineren met een baan en hobby en kunnen op elke dag van het jaar gestart worden. Het slagingspercentage ligt tussen de 80-90%.

  Naar NHA >>
 • Cursus volgen via NTI

  NTI

  Jaarlijks volgen 70.000 studenten een van de 350 erkende opleidingen bij NTI. Er zijn opleidingen op elk niveau: Universiteit, HBO, MBO, beroepsopleidingen, taalcursussen en vrije tijd cursussen. Er kan elke dag gestart worden, je bepaalt je eigen studietempo en er is begeleiding van deskundige docenten en mentoren.

  Naar NTI >>
 • Cursus volgen via Scheidegger Opleidingen

  Scheidegger Opleidingen

  Scheidegger Opleidingen verzorgt al meer dan 60 jaar praktijkgerichte MBO opleidingen en is gespecialiseerd in klassikaal avondonderwijs op secretarieel, financieel, administratief en medisch gebied. De opleidingen worden gegeven op locaties door heel Nederland. Scheidegger heeft een unieke diplomagarantie.

  Naar Scheidegger Opleidingen >>
 • Cursus volgen via Studieplan

  Studieplan

  Studieplan is het snelst groeiende opleidingsinstituut van Nederland! Bij Studieplan studeer je waar en wanneer je wilt en in je eigen tempo. Studieplan biedt ruim 200 cursussen aan, van hobby tot beroepsgerichte studies en studeer je met een unieke leermethode. Test je eigen kennis door de proefexamens.

  Naar Studieplan >>

Notabene: Aanvraag, betaling en verdere afhandeling van de cursus, studie of opleiding loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Sjopn.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor bestellingen die gemaakt worden via onze partners.