taart bestellen

Taart bestellen


U kunt nu eenvoudig online taart bestellen via onze partners als GefeliciTAART.nl, Taartenland.nl en Taartenwinkel.nl met ruime assortimenten taarten en gebak in alle soorten en maten. Deze taartenwinkels bieden stuk voor stuk veilige betaalmethodes aan zodat u met een gerust hart online kunt bestellen.
Taart bestellen, ruime keuze, veilig betalen en een snelle levering!
 • Taart bestellen via Gefelicitaart.nl

  GefeliciTAART.nl

  GefeliciTAART maakt en bezorgt taarten en gerelateerde artikelen in heel Nederland. Door het netwerk van 300 aangesloten bakkerijen is het geen probleem om op zeer korte termijn 1 of meerdere taarten te laten bezorgen. Deze taarten kunnen uiteraard worden voorzien van logo's, afbeeldingen en tekst.

  Naar GefeliciTAART.nl >>
 • Taart bestellen via Taartenland.nl

  Taartenland.nl

  Taart bestellen en laten bezorgen? Dan kan nu eenvoudig via de website van Taartenland. Één taart of duizend, geen probleem! Taartenland biedt de mogelijkheid om logo's en afbeeldingen op de taart te printen. Tevens is hetmogelijk om een persoonlijke tekst toevoegen.

  Naar Taartenland.nl >>
 • Taart bestellen via Taartenwinkel.nl

  Taartenwinkel.nl

  Deze internationale taartenwinkel beschikt over een netwerk ambachtelijke bakkers. Hierdoor kan Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten garanderen die gedecoreerd kunnen worden met een foto, tekst of (bedrijfs)logo. De taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen d.m.v. een kaartje of brief.

  Naar Taartenwinkel.nl >>

Notabene: Betaling en levering van de bestelde taart(en) loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Sjopn.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor bestellingen die gemaakt worden via onze partners.